Get Adobe Flash player

AnielHallo allemaal,

Mijn naam is Aniel en ik ben werkzaam bij het Defensie Helikopter Commando als Hoofd Bureau Onderzoeken Interne Beheersing, wat er in het kort op neerkomt dat we allerlei controles uitvoeren. Dit doen we op alle luchtmacht onderdelen en in uitzendgebieden om een commandant te informeren hoe het er voor staat, of de regels worden nageleefd etc..

Regels zijn er ook bij de Roparun en dat is maar goed ook. Wat dat betreft lijkt de Roparun behoorlijk op een militaire organisatie.

 

Het Defensie Helikopter Commando heeft dit jaar ook een team, maar helaas voor hen ben ik drie jaar geleden al gevraagd (destijds door mijn toenmalige chef Tars) om mee te gaan als chauffeur/navigator van het “Wings for Life team”. Dat is zo goed bevallen, dat ik sindsdien zoals zo velen besmet ben met het Roparun-virus.
De chauffeur/navigator van vorig jaar (Reinout) kan dit jaar helaas niet mee in verband met familieomstandigheden. Dit jaar zit ik met Frank voor in de lopersbus en ik heb alle vertrouwen in een goede samenwerking. De route is ook grondig voorverkend samen met mijn collega Mark die de loper op de fiets begeleid.

Gelukkig heb ik ook mijn vriendin Nienke in de lopersbus zitten die als fysiotherapeute het preventieve en correctieve onderhoud van de lopers uitvoerd. Soms denken ze aan ontspannende massages, maar ik kan uit ervaring vertellen dat dit niet altijd het geval is. Alles staat echter wel in het teken van het voorkomen en verhelpen van blessures.

We hebben dit jaar weer een fantastisch team waarmee we het motto van de Luchtmacht weer eer aan doen: één team, één taak.

Groeten van Aniel.

Twitter

Facebook Wings For Life

Facebook Roparun

Facebook Koninklijke LuchtmachtWings For Life (C) 2015