Get Adobe Flash player

NienkeHoi allemaal,

Ik ben Nienke en ben 20 jaar oud.

Ik ben een van de drie verzorgers in het wingsforlife team, het is voor mij de derde keer dat ik mee doe in dit team. Ik zit dan nu ook in het derde jaar van de opleiding fysiotherapie. Ik ben samen met Mike (een klasgenoot) ook dit jaar weer uitgenodigd voor het team waar we allebei erg blij mee zijn. Wij hebben het geluk om in een super leuk team te mogen meehelpen.

 


Zoals u misschien in de interviews van vorig jaar heeft gelezen, zou ik dit jaar niet mee doen. Mijn buitenlandstage is helaas niet doorgegaan, maar hierdoor kan ik ook weer dit jaar mijn steentje bijdragen in het team.

 

 In ons team hebben we een Roparun stelletje, waar ik voor de helft deel van uit maak. Aniel is de andere helft. Wij hebben elkaar 3 jaar geleden ontmoet toen we allebei voor het eerst meededen met de Roparun. Dit wordt voor ons allebei nu het derde jaar.

Dit jaar ben ik al heel lang in de Roparun-sfeer, doordat mijn vader dit jaar teamcaptain is. Via mijn vader ben ik in het team beland, helaas is het dit jaar voor hem de laatste keer. Vanaf ongeveer september gaat het elk weekend dat ik thuis ben, het altijd wel even over de Roparun. Is het niet tegen mij dan is het wel tegen Aniel. De vooruitgang van de voorbereidingen, of er weer veranderingen zijn in vergelijking tot vorig jaar en of we dingen nog beter kunnen doen. Zo hebben we dit jaar bijvoorbeeld in de bus een 10 persoonsmatras! Daarnaast hebben we ook nieuwe rustplaatsen, waardoor we vaker kunnen douchen of gebruik kunnen maken van een vast toilet (wat soms wel erg prettig kan zijn). Ik heb er weer heel veel zin in en het zal vast ook weer heel gezellig worden!

Naast alle gezelligheid doen we dit natuurlijk voor het goede doel, wat de Roparun zo leuk en nuttig maakt. Alle mensen die zich helemaal aan het uitputten zijn met allemaal maar één doel: geld ophalen voor het Roparunfonds. Daarnaast wil natuurlijk iedereen de finish op de coolsingel halen. Onderweg heb je vaak leuke gesprekken met andere teams en als het nodig is helpt iedereen elkaar. Het is gewoon een super ervaring (de Roparun). Als het Roparun virus echt bestaat ben ik er zeker mee besmet.

Ik raad iedereen aan er ook een keer aan mee te doen!

Ik hoop volgend jaar weer een interview bericht te kunnen schrijven!

Nienke

Twitter

Facebook Wings For Life

Facebook Roparun

Facebook Koninklijke LuchtmachtWings For Life (C) 2015